Loading...

Що насправді відбулося у Харкові 22 лютого 2014 і чому це дуже важливо?

2015-02-22ist
Офіційна заява Євромайдану Харків.

22 лютого 2014 р. Харків прокинувся.
Десятки тисяч патріотів прийшло до Палацу спорту, в якому проводився сепаратистський шабаш – сплутало карти бандитської влади, запланувавшої розділ України.

Подальша хода до площі Свободи показала, хто у місті хазяїн, та які будуть кольори його прапору. Янукович втік до Криму, Добкін та Кернес- до своїх хазяїв- у Росію.

Хоч потім дехто з вилетівших з аеропортів країни повернувся, але ця дата має залишитися у серцях харківців, як перемога. На жаль, не повна …але все одно- ПЕРЕМОГА! Перемогли Януковича- переможемо і Путлера!!!
У цей раз у нас нові-старі вороги. Підбурюючи та стріляючи в обидва боки на Майдані- Путін та його імперія зла знову нищить нашу країну на сході та півдні. А його місцеві посіпаки Гепа, Допа та перефарбовані регіонали- знов підіймають голову.

2015-02-22-istoriya
Разом з тим ЄВРОМАЙДАН ХАРКІВ стурбований спробою деяких “дружніх” організацій у цю визначну дату розколоти Майдан призначенням в один час з нашою ходою траурної, але офіціозної паніхіди під патронатом начебто, НАШОЇ влади. Розуміючи важливість вшанування загиблих героїв , тим не менш – ЄВРОМАЙДАН ХАРКІВ не буде брати участь у жодних показушних заходах- для скорботи були та є інші важливі дати, які благополучно не відзначалися владою, як треба. Роблячі театральні постановки у час, коли родинам загиблих не надана елементарна матеріальна допомога – блюзнирство та неповага до наших героїв.

ЄВРОМАЙДАН ХАРКІВ запрошує на щорічну ходу, присвячену річниці тієї Великої Ходи.
Ми запрошуємо ВСІХ, хто стояв на Майданах, ВСІХ, кому небайдужа доля нашого рідного міста.
Прийшов час ЗНОВУ показати, хто хазяїн у цьому місті.

Збір- 12.00 біля Палацу спорту. Маршрут: Палац спорту- майдан Свободи.
Програма: Віче, запуск у небо Віті, Гепи, Допи та Путі- та Марш миру!
Слава Україні!

Залишити відповідь