Loading...

У Харкові був скоєний напад на відомого громадського активіста Валентина Бистріченка. 02.06.2016

FB_IMG_1464915188960

2 червня 2016 року в Харкові був скоєний напад на відомого громадського активіста Валентина Бистріченка!! О 23:00, коли Валентин повертався додому біля під’їзду на нього напало ззаду двоє . Був нанесений удар по голові, а також били по нирках!! Після того як отямився одразу зв’язався з друзями.

Як повідомляє на своїй сторінці Дмитро Маковецький,  “Только что возле подъезда избили Валентин Быстриченко, еду смотреть что там. Как обычно подло сзади удар по голове и попытки добить уже ногами.
Обновление: Валентина направили на операцию – селезенка, риск что может разорватся. Поддержка молитвой первостепенна!
Вставили трубку, вроде внутренних кровотечение нет.”

Активісти вважають, що цей напад пов’язаний зі зносом Служби Порятунку Тварин. Сьогодні біля офісу було замічено 2 молодиків спортивного вигляду, які очевидно прослідкували за Валентином. Він із собою ніс всі зібрані відеоматеріали із бандитського зносу Служби Порятунку Тварин!!

Активісти закликали також до повної мобілізації тих, хто може підсилити оборону офісу Служби Порятунку Тварин вночі.

“Хто готовий постояти за свого, приїжджай!! Служба Порятунку Тварин як і кожен харків’янин під загрозою! !! Будемо мовчати на беззаконня, безкарність та бандитизм у Харкові? ?? Не мовчи!!! Завтра вони можуть прийти у твій дім!! Хто готовий, прийти до офісу на Серпову, 4, щоб підсилити охорону, дзвоніть : 0956035932.”

Служба порятунку тварин

Дмитро Маковецький

FB_IMG_1464915188960

 

 

 

Залишити відповідь