Loading...

22 лютого 2017 біля Палацу Спорту згадаємо 2014 та вшануємо загиблих 2015

2017-02-22
Час невблаганно плине, нові події нашаровуються затінюючи минуле. Але поки наші спогади ще свіжі треба нагадати та зафіксувати наші спогади. Якщо ми цього не зробимо, то про те що трапилося два та три роки тому просто забудеться, наші вороги воліють саме щоб усі забули. Бо 22 лютого 2014 року саме харків’яни зірвали плани Кремля розділити Україну на дві частини. Саме 22 лютого 2014 року був сепаратистський шабаш направлений на оголошення південно-східної України зі столицею у Харкові. Але не так трапилося як їм гадалося. Вони злякалися, Янукович не прийшов і всі організатори шабашу втекли. Згадаємо невідомі та маловідомі подробиці тієї події.

Крім того, тоді події у Києві затінили харківські події, що також допомагає забуттю суті подій у Харкові. А саме ми дали нещадний бій руському міру. Бо представники того міру були впевнені що саме харків’яни їх підтримають і вони отримають якусь там росію зліплену з половини України. Страшно навіть представити що трапилося аби ми не вийшли.

22 лютого 2015 року ми відзначали річницю цих подій. Представники руського міру проявили свою звірячу суть. Вони просто підірвали нашу ходу протипіхотною міною. Четверо загиблих, більше десятка поранених. Тільки випадково проїжджаюча машина закрила своїм кузовом більшу частину осколків, чим врятувала десятки людей від загибелі та поранень. Такого випадку – теракт із загиблими у Харкові я навіть і не пригадую. Тероризм притаманний руському міру, в нас такого не було.

Ми згадаємо і про цю трагічну дату та вшануємо загиблих.
Також оголосимо про те як ми будемо увіковічувати ці дві дати – 22 лютого 2014 року та 22 лютого 2015 року.

Саме тому збираємось біля Палацу Спорту в середу, 22 лютого 2017 о 12:30.

Збираємося там де і 22 лютого 2015 року.

Залишити відповідь