Loading...

День Народження Олега Сенцова, заручника Кремля, відзначають у Харкові

Oleg_Sentsov,_Ukrainian_political_prisoner_in_Russia,_201513 липня 2017 року Олегові Сенцову, українському кінорежисеру, сценаристу, письменнику та громадському активісту, лауреату Шевченківської премії, який на сьогодні лишається заручником Кремля, виповнюється 41 рік. В  День його Народження єдине, що ми можемо зробити, це виразити Олегові свою активну підтримку!!!

Отож, 13-го липня о 18:30 збираємося біля консульства росії в Харкові з плакатами “FREESENTSOV” і з його зображенням, а по закінченню йдемо до Харківського ЛітМузею (вул. Багалія, 6)  на перегляд фільму “Гамер”*, режисером є сам Олег Сенцов.
Також можете написати Олегові листа, який ми обов’язково відправимо йому.
Прийди та підтримай Сенцова!

* Гамер (англ. Gámer) — український повнометражний художній фільм-драма про українського підлітка геймера. Дебютна стрічка режисера Олега Сєнцова (якого незаконно утримують в Московії), що розкриває гостру українську соціальну проблему, як комп’ютерна (інтернет)-залежність та проблема соціальної адаптації, пошуку свого призначення і місця у цьому кризовому суспільстві України. Прем’єра відбулася 18 липня 2011 року. Слоган стрічки: «Хтось хоче, а хтось отримує…»

Джерело: https://www.facebook.com/events/392071177861349

Залишити відповідь