Loading...

Підтримаємо закон про мову! Скажемо “Дякуємо”!

2019-04-24 підтримаємо закон про Мову і скажемо ДякуємоЗапрошуємо всіх бажаючіх підтримати Закон про мову, який завтра розглядатиме Верховна Рада, та сказати “Дякуємо!” нашому Президенту. Підтримаємо честь українських патріотів Харкова!

Більшість українських виборців зробила вибір на користь людини, що практично не володіє державною мовою і не має жодного політичного досвіду. Головним мотивом багатьох з них була ірраціональна ненависть до Президента Петра Порошенка. Вся підросійська олігархічна преса і телебачення всі п’ять років безперервно обливали його брудними наклепами, брехливо звинувачували у безлічі злочинів, аж до вбивства рідного брата. Їм з усіх сил допомогали внутрішні українські гніди, різноманітні надійки савченки у спідницях і без, що заплюндрували пам’ять загиблих героїв і роздмухували всілякі «зради» – заради власних сподівань на владу. Натомість будь-які досягнення режиму Порошенка свідомо і зухвало принижувалися та ігнорувалися.

Але за ці п’ять років Україна зробила видатний крок вперед — у всіх галузях життя. Проведено грандіозну децентралізацію державної влади з передачею місцевим громадам значної частини повноважень і доходів. Здійснюється медична реформа, що підрізала вплив медично-фармацевтичної мафії. Створено цілу низку механізмів боротьби з корупцією: систему електронних закупівель «Прозорро», обов’язкове декларування доходів депутатів і чиновників, Антикорупційний суд, НАБУ, значно скорочено можливість зловживань з боку прокуратури і поліції. Було припинено розкрадання народних коштів у особливо великих розмірах — через Приватбанк, Нафтогаз і Укрнафту. Вже четвертий рік залишається стабільною українська гривня. Економіка зростає незважаючи на окупацію Криму і Донбасу. Відбувається потужний будівельний бум, починаючи з 2016 року стабільно зростають реальні зарплати і пенсії. І все це — в умовах неоголошеної ВІЙНИ з путінською Росією!

Та головні досягнення Порошенка — це саме ствердження національної гідності українців, підвищення авторитету України у світі. Відновлено могутні Збройні Сили України. Країни Європейського Союзу визнали нас рівними собі європейцями. Вселенський патріарх визнав нас повністю незалежним народом. Слово «українець» стало звучати гордо (до цих останніх виборів…). Підвищено статус української мови — вона стає престижною для України і світу.

Останній крок щодо ствердження української мови в Україні Верховна Рада має зробити 25 квітня. Підтримуємо всі патріотичні сили в цьому! Ще раз наголосимо: дитячі свята непослуху закінчаться, а Україна залишається! І Україна у нас одна!