Loading...

В Маріуполі відбувся Марш Хоробрих на честь відкриття пам’ятника князю Святославу Хороброму. 20.12.2015

DjwaCbvzW3o

На колишньому постаменті «вождя комунізму» в центрі Маріуполя з 20-го грудня 2015 року височитиме пам’ятник Святославу Хороброму.  Як символ нової сторінки в історії – українська Нація нарешті прощається з кривавими ідолами, їм натомість приходять символи Героїв здобутої державності. Титанічна постать князя-воїна надихає вже десятки поколінь – своєю безкомпромісністю, мужністю і відвагою. Зовнішня політика його часів була агресивною – вороги боялися і, водночас, поважали тодішню Україну.
На честь відкриття пам’ятника князю Святославу Хороброму Маріуполі відбувся Марш Хоробрих. Активісти пройшли 5-тисячною ходою центральними вулицями міста : від Драматичного театру до Площі Свободи. В Марші взяли участь активісти ЦК «Азов», а також ультрас із різних міст України та громадськість міста. ЦК АЗОВ Харків йшов перший в колоні, тримаючи банери та фаєри, ще раз довівши свою активну життєву позицію та відданість АЗОВському руху.
Перед активістами виступив народний депутат України, лідер АЗОВського руху Андрій Білецький. Він зазначив: “Дуже символічним є те, що пам’ятник Святославу Хороброму, воїну стоїть на пл. Свободи. Свободу можна здобути лише в боротьбі”. І нагадав маріупольцям, що АЗОВ продовжує захищати прифронтове місто від російського окупанта. А встановлення пам’ятника Святославу Хороброму у Маріуполі як доказ того, що це місто є українським!
На закінчення мітингу перед активістами та місцевими жителями виступили популярні гурти, зокрема “Тінь Сонця”, “Широкий лан”, “Веремій”.

АЗОВ (Офіційна сторінка полку «АЗОВ»)
Цивільний Корпус Харків

2ZW4orbmR50 AFvnqh9PJVs APE6m2t6VcQ aQ248svPsME (1) aQ248svPsME B6q2w-R7-Vk DjwaCbvzW3o if36Ron7TmI -KClT1nuIzg qkNNLvsZiYk RESevFZIpDw U1S8t-yf0PQ UJ41Cw_XdLk uzbKGIpxH0U vZ49fYaWfpY xkyjRS3Iu80

 

Залишити відповідь