Loading...

“Не просто випадкова зустріч, бо побачили ніж в руці Марабяна”. Дмитро Олійник про напад гепатитушек.

921873_650x410

Дмитро Олійник: “Сьогодні (9.02.2016) разом з товаришем ми йшли від Аве Плаза в бік м. Бекетова. Коли йшли вулицею Чернишевського, з арки будинку (де ОТП банк) вийшло троє осіб, в одному з них я впізнав Артура Марабяна. Пам’ятаю його ще з тих часів, коли він відправляв своїх тітушок-спортиків на розгін Євромайдану у нас в Харкові, та, ймовірно, і до самого Києва. Але за цією інформацією краще звертатися до його керівника гепи, який на той час, я так думаю, фінансував кожного спортика.
Відволікаюсь, так от, після того, як вони вийшли з арки, Марабян крикнув мені: «Впізнав мене, сука?» Не чекаючи відповіді, він наніс один удар в мій бік, але завдяки товаришу, який в той час був зі мною, той удар не дістався мені, бо товариш перейняв його на себе, відбивши атаку. Потім я намагався відбити свого друга від людей Артура Марабяна, від якого він отримав декілька ударів в обличчя та живіт.
Після цього ми почали бігти, тому що зрозуміли, що це не просто випадкова зустріч, бо побачили ніж в руці Марабяна. Ми рухалися в напрямку вулиці Пушкінської до м. Бекетова. За нами продовжувалася гонитва тих двох осіб, які були з Марабяном. Було чутно його вказівки, щоб ті двоє наздогнали нас. Коли поспіхом я почав набирати перший-ліпший номер в своєму телефоні, вони припинили переслідування.”

Oliynyk Dmytro

Харківська Хунта: “В ожидании начала судебного заседания по делу А.Ружанского в Краматорске пролистал новостную ленту. Практически все харьковские СМИ прокоментировали вчерашнее нападение на двух активистов… Событие знаковое для нынешнего Харькова. Срели бела дня, в центре города напали на двух активистов…Можно долго спорить – спонтанное это нападение или спланированое? На самом деле это не важно. Важно то что это результат зговора тействующей власти с “крепким хозяйственником” … Сначала он им пообещал “миристабильность”, а потом, когда понял что его никто трогать не собирается, начал показывать кто в городе хозяин. И, к сожалению , это только первый звоночек. Если власти, как обычно попытаются спустить все на тормозах, то ждите новые нападения, избиения и поджоги… Призываю всех активистов сплотиться вокруг урозы реванша старой власти и дать отпор…”

Харківська Хунта

Залишити відповідь