Loading...

Однокласники Данили Дідіка запрошують на благодійний аукціон

l6GPaMBQJOY

Однокласники Данили Дідіка, що загинув у результаті теракту 22 лютого 2015 року, збираються 22 квітня 2016 року провести благодійний аукціон “Баш на Баш”. З самого початку війни на Донбасі школа №11 міста Харкова зайняла активну громадянську позицію – всі діти, від першокласників до випускників, допомагають нашим військовим у зоні АТО, пораненим у Харківському шпиталі,  дітям-переселенцям і тим, хто залишилися в зруйнованих містах Донбасу. Проводять благодійні акції в патріотичному стилі: ярмарки, аукціони, збирають посилки, відправляють листи, малюнки, солодощі, та багато-багато іншого. Нещодавно провели акцію: кожен клас розписав футболки.  За допомогою фонду “Відкриваюче серце”, засновником якого є тато Дані Дідіка, передали ці футболки пораненим бійцям і на лінію фронту. Одна футболка вирушила до Надії Савченко.
Через пару місяців однокласники Дані покинуть школу, але йдучи, хочуть встигнути зробити ще одну добру справу в пам’ять Дані, якому 27 квітня виповнилося б 17 років. Вони пропонують обміняти футболку розписану ними (іншої такої не буде ні в кого, кожна футболка унікальна) на будь-який спортивний атрибут, пов’язаний з вами, вашим ім’ям, вашої спортивної кар’єри. Також запрошують до участі співаків, акторів та інших зірок естради в цій справі. Всі “виміняні речі” буде виставлено на аукціон, який проходитиме в стінах школи №11. Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам.

На прес-конференції 12 квітня в  “Khаrkiv Today” організатори висловили велику “подяку усім, хто вже підтримує  їх у проведенні аукціону “БАШ НА БАШ”! Теорія шести рукостискань працює! А відтак, лоти від артистів, акторів, художників: Олександра Кварти, Олександра Пономарьова, Віктора Павліка, Руслани, В’ячеслава Гіндіна, Гамлета Зіньковського вже є! Окрема дяка Олександру Сидоренку (Фоззі), вокалісту гурту “Танок на Майдані Конґо” та Кості Жуйкову, бас-гітаристу гурту, які навчалися в школі №11! Велика дяка журналісту, режисеру та письменнику Руслану Горовому! А Іван Лопатченко (Клуб сімейного дозвілля) надав книги Сергія Жадана та Василя Шкляра з автографами. Український хокеїст Олексій Лазаренко приготував сюрприз для тих, для кого спорт став сенсом життя! Українська збірна з синхронного плавання, яка готується до олімпійського турніру в Ріо-де-Жанейро 2016 також з нами. Андрій Дідік (тато Дані Дідіка, на честь пам’яті якого буде проведено аукціон 22 квітня) один із засновників фонду “Відкриваючи серце” наголосив, що зібрані кошти підуть на підтримку пораненим бійцям в зоні АТО, дитячим будинкам, в лікарні та сім’ям загиблих. Сьогодні перші футболки-оберіги ми вже обміняли на речі наших зірок! 13 квітня діти розфарбовують футболки – приходьте!”

Беручи участь в акції Ви не тільки зробите ще одну добру справу, Ви підсилите віру дітей в те, великі спортсмени і зірки екранів і сцен (саме такими ми Вас і бачимо) теж поспішають робити добро і небайдужі до життя нашої країни.
Слава Україні!

Igor Umansky
Ирина Кравченко

12801629_2018447678380715_2187969127403728409_n (1)

12986999_1057235747683102_852854626633252504_n

Залишити відповідь