Loading...

Треті роковини Героїв Небесної Сотні – 20 лютого, 18:00, у Тараса

2017-02-20

У понеділок, 20 лютого 2017 р., в Україні відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Харків’яни мають свою криваву ціну, яку ми заплатили під час Революції Гідності. Троє наших побратимів: Євген Котляр, Владислав Зубенко, Юрій Паращук загинули у вирішальні дні народних протестів на Євромайдані.

Щороку ми збираємось у цей вечір біля пам’ятника Тарасу і запалюємо поминальні свічки. Зараз, коли щодня гинуть наші хлопці на фронті, ми теж повинні згадати Героїв Небесної Сотні, які віддали життя за свободу і незалежність України.

Тому, як завжди, о 18 годині запрошуємо всіх патріотів зустрітися біля Кобзаря, щоб пом’янути Небесну Сотню та пригадати події 20 лютого 2014 року. Будуть виступати безпосередні учасники тих кривавих годин української історії, близькі та однодумці наших Героїв. Одразу після короткого мітингу-реквієму відбудеться вечір пам’яті у малій залі театру ім.Шевченка.

О 19 годині, 20 лютого 2017 р., у приміщенні «Березоля» почнеться показ оновленої версії фільму «Герої не вмирають» (автор і продюсер Володимир Чистилін), а потім театралізована програма, яку підготували артисти театру. Самі актори назвали її «Тризна за загиблими Героями: пам’ятаємо і вшановуємо». Такого дійства український мистецькій Харків ще не робив, тому на роковини розстрілу Небесної Сотні маємо бути разом. Тарас знову єднає нас!

Зустрічаємось у понеділок о 18 годині, 20 лютого 2017 р., біля пам’ятника Кобзарю.

Просимо репост.

P.S. Ми проводимо опитування – який проект пам’ятника Героям Небесної Сотні найкращий?
Залиште, будь ласка, свою відповідь, вона важлива.

Залишити відповідь