Loading...

Відома українська співачка Марія Бурмака представить унікальну програму в своєму рідному місті Харкові

06-09-2017

6 березня 2017 р. в Харкові в театрі ім. Т. Г. Шевченка разом з учасниками групи “Gypsy Lyre” відома українська співачка, народна артистка України Марія Бурмака  виступить з музичною програмою “Нове і улюблене”. У цей вечір прозвучать старі і зовсім нові композиції артистки.

“Харків – моє рідне та улюблене місто, – розповідає Марія Бурмака. – Саме тут я ходила в музичну школу, співала в студентських концертах і написала перші пісні. Мої сольні виступи були по всій Україні і багатьох країнах світу, але в рідному місті – це буде вперше. Я дуже хвилююся, але вірю, що мій Харків любить мене так само, як і я його. Чекаю всіх на концерті. Моє рідне місто, ти завжди в моєму серці “.

У цьому концерті будуть не тільки пісні, це будуть історії … про кохання, про життя, про розчарування і надії. Але всі вони прозвучать по-іншому. Завдяки спільному проекту з відомою інструментальною групою “Gypsy Lyre” виходить зовсім нове звучання. Несподіване, наповнений енергією і драйвом. “Чорні черешні”, “Той, той”, “Розлюби”, “Не забувається”, “Пробач”, “Не тому”, “Танцюй”, “Не бійся жити”, “Сонцем, небом, дощем” і багато інших пісень будуть в цьому концерті.

На свій концерт співачка запросила воїнів АТО і сім’ї загиблих бійців.
“Те, що відбувається в нашій країні – стосується кожного. Я хочу запросити на концерт бійців АТО. У цей непростий час кожен повинен знати, що він не один. У цей вечір я буду співати для них і з ними. Це об’єднує і зігріває” .

Марія Бурмака – співачка, народна артистка України. Написала понад 150 пісень, багато з яких стали саундтреками історичних подій української історії. Випустила 11 авторських альбомів. В кінці 2014 увійшла в ТОП-100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус». Взимку 2015 співачка зіграла благодійні концерти у Великобританії. Навесні того ж року відбулися благодійні концерти Марії Бурмаки в США і Канаді.
У вересні 2016 року в концерт-холі Caribbean club вона разом з групою Gypsy Lyre представила музичну програму “Нове і улюблене”. Концерт пройшов з повним аншлагом.

Концерт відбудеться 6 березня в театрі ім Т. Г. Шевченка. Початок о 19:00. Квитки – в касах театру та в інтернет-касі.

Джерело: http://glavnoe.ua/news/n298261

0007

Марія Бурмака – Ти

https://www.youtube.com/watch?v=m0njZfKg4ZA

Залишити відповідь