Loading...

Рашист Шишкін остаточно вже не є почесним громадянином Харкова, або як гепу помножили в суді на нуль

12.04.2017

12 квітня 2017 року Харківський апеляційний адміністративний суд підтримав позицію прокуратури та залишив без змін рішення першої судової інстанції про скасування рішення міськради. Від сьогодні російський сенатор, ліпший друг гепи та його бізнес- партнер О. Шишкін більше не носить звання «почесного харків’янина». Нагадаємо, рішення про присвоєння звання було прийнято міськрадою у серпні 2014 року.  Патріотична громадськість міста неодноразово  за ці три роки проводило акції з вимогою скасувати це ганебне рішення, але натикалася на категоричну відмову.
Судова тяганина тривала майже два роки. За цей час прокурори пройшли три повних судових кола. У підсумку гепа все ж таки був помножений в судових інстанціях на нуль!
Сьогоднішнє рішення набуло чинності з моменту оголошення!
Інформаційно-аналітичній центр Євро Харків вітає всіх Побратимів та висловлює щиру подяку Обласній прокуратурі, судді Дзержинського районного суду Штих та суддям апеляційного адміністративного суду Калиновському, Кононенко, Бондарь за справедливе рішення, патріотизм і виважену державницьку позицію! Сподіваємось, що врешті решті решт монополія гепи в харківських судах завершилась, а сам він найближчим  часом понесе відповідне покарання за свої злочини!!!

Залишити відповідь