Loading...

Урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Європейського союзу з нагоди відзначення Днів Європи. Харків, 11.05.2017

DSCN2948

11 травня 2017 року о 12-00 в Харкові на перехресті майдану Свободи та вул. Сумської відбудеться Урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Європейського союзу з нагоди відзначення Днів Європи.
Як зазначається на сайті ХОДА, починаючи з 11 травня в Харкові та області пройде низька заходів. «Віримо, що завтра Рада ЄС остаточно затвердить режим безвізових подорожей для українських громадян, – відзначила голова ХОДА Юлія Світлична. – Це знакова подія. Це перший, але дуже важливий крок щодо інтеграції України до європейської спільноти».
Керівник області наголосила, що рішення Європарламенту щодо надання безвізового режиму Україні, яке було прийнято в квітні 2017 року, стало безумовним успіхом української дипломатії та особисто Президента України Петра Порошенка.
«Для України безвіз – це не лише зняття кордонів та обмежень на пересування. Це, в першу чергу, визнання нашої країни членом європейської сім’ї. Це ще раз доводить нашу успішність на шляху до європейських демократичних цінностей», – підкреслила Юлія Світлична.

Джерела:
http://kharkivoda.gov.ua/36/86432

 

Залишити відповідь