Loading...

Всеукраїнський Табір Медіа-Патріотів. Одеська область, 9-13.08.2017

20247797_1595230717186063_2811049023387751686_o

Ми звикли турбуватись про свою безпеку: державну, політичну, економічну, воєнну, екологічну, банківську… але, нажаль, на останніх позиціях залишається психологічна безпека.
З 9 по 13 серпня 2017 року учасники Всеукраїнського Табору Медіа-Патріотів мають чудову можливість дізнатись, як захистити себе та своїх близьких від інформаційних атак, та якими методами можна подолати їх негативні наслідки.
Протягом 5 днів кожен учасник отримає:
– базові прийоми розробки пропагандистських сценаріїв
– дієвий інструментарій медіа-аналізу та розробки інформаційних операцій
– нові професійні знайомства та багато іншого!

Табір буде максимально корисний:
Майбутнім політологам, журналістам, політичним психологам, піарникам – і в той же час буде цікавий для всіх, хто пов’язаний з інформаційним простором країни, громадським діячам та активним громадянам України.
Пропагандистська війна, що протягом останніх двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним з важливих факторів того, що в населення України проявляється цілій ряд психологічних проблем. В цих умовах психологічні методи і практики психологічної безпеки можуть допомогти не тільки корегувати вже наявні проблеми, але й запобігати вищезазначеним явищам.
Тренерами Табору будуть досвідчені медіа-експерти, політтехнологи і пропагандисти. Табір проводитиметься у Одеській області, організаційний внесок складає 350 грн.

Для участі заповни анкету https://goo.gl/forms/pOahiYsbcLi9915H3

Джерело: https://www.facebook.com/CampofMediaPatriots/?fref=ts 

Залишити відповідь