Loading...

Благодійний Бал Патріотів

2017-10-25

25 жовтня 2017 року у бальній залі «Premier Palace Hotel Kharkiv» пройде Благодійний Бал Патріотів за участю волонтерів, учасників АТО та їх сімей, а також патріотичної молоді Харківщини, які об’єднаються заради спільної благодійної мети. Присутніх чекає насичена концертна програма від київського гурту “TaRuta”, відомого музичного гурту Харківщини “Папа Карло” та співака, композитора і письменника Бориса Севастьянова. Також гості зможуть побачити неймовірну театрально-танцювальну виставу від студії танцю ALL STARS та віденський вальс від 30 пар учасників, які протягом місяця готувалися до цього заходу.

За сталою традицією, на Балі Патріотів буде проведено благодійний аукціон, де кожен зможе зробити свій благочинний внесок у добру милосердну справу. Серед лотів будуть представлені витвори мистецтва, створені відомими харківськими художниками. Зібрані кошти підуть на допомогу дітям сімей військових, загиблих у зоні АТО, а також на розробку соціальної інтернет-платформи «Небайдужі». Тож не залишаймося байдужими і робимо добру справу разом!

Унікальністю даного проекту в цьому році є те, що співорганізаторами стали волонтерські організації, організації ветеранів АТО, благодійні фонди та громадські діячі Харківщини.

Початок заходу о 19:00.
Збір гостей о 18:30

Громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації» стала відома та здобула свою репутацію, перш за все, завдяки своїм благодійним проектам, серед яких особливе місце займають благодійні бал-маскаради, які проводяться з великим успіхом вже 3 роки. На минулих благодійних балах зібрані кошти були передані постраждалим від бойових дій у зоні АТО, на обладнання шпиталю для поранених у м. Часів Яр, допомагали школам-інтернатам для дітей з психо-неврологічними захворюваннями тощо.

Щодо акредитації ЗМІ на захід звертатися:
Кладійова Анастасія
[email protected]
099-655-05-57

Залишити відповідь