Loading...

Злата Біневич та Ігор Двигало: Дорожні Амури

38280468_1920500617988017_8372262024486322176_n7 серпня 2018 року о 19-00 в  Харкові в сімейному ресторані Mafia (вул. Ярослава Мудрого, 37) в рамках проекту Мистецькі Вівторки з Марко Терен відбудеться поетично-музичний вечір “Злата Біневич та Ігор Двигало: Дорожні Амури”. Прозвучать пісні Ігора Двигало на слова поетів-класиків та молодих сучасних поетів, а також вірші Злати Біневич під акомпанемент Ігора. Співатиметься та читатиметься про кохання, війну та життя, як воно є.

Марко Терен:
“Дивовижні люди зустрічаються на моєму шляху абсолютно несподівано. от так ми колись випадково познайомилися з талановитою поетесою Zlata Binevych. ця тендітна й неймовірно сильна дівчина все, за що береться, робить з любов’ю. а ще, додає до всього своє бачення. Злата має талант перетворювати звичайні речі на особливі.
дуже зраділа, коли вона погодилася взяти участь у проекті Мистецькі Вівторки. і як же приємно мені зараз розказати вам, друзі, що цього разу ми приготували для вас незвичайну програму. по-перше чудовий музикант Igor Dvigalo співатиме і гратиме на гітарі!
По-друге Злата читатиме свою поезію, але і це ще не все. Задля більшої класності та оригінальності заходу, Злата запросила молодих харківських митців Альона РуденкоІрина БондаренкоВ’ячеслав Чеш Омельченко та Yulia Batkilina, щоб вони почитали вірші Злати своїми голосами, почитали публіці свої тексти та вірші поетів-класиків!  Самі бачите, програма наша буде, як ніколи, насичена та емоційна.
тож, радо запрошуємо 7 серпня (вівторок) в гостинний сімейний ресторан MAFIA Харків, щоб на весь тиждень зарядитися позитивом, насолодитися приємним спілкуванням з нашими київськими гостями та створити в історії нашого міста незабутні спогади про ще один яскравий мистецький вівторок!
починаємо, як завжди о 19:00
“.

Злата Біневич народилася в м. Ярославль (московія) в родині репресованих із Західної України. Із семирічного віку проживала в Бродах (Львівська область). Великий вплив на її виховання мала бабуся, яка в 40-х рр. була зв’язковою ОУН. Вірші почала писати з раннього дитинства. Після завершення школи вступила у КиМУ на факультет журналістики. З цього часу Київ став її рідним містом. За журналістською спеціальністю майже не працювала, однак у зв’язку з іншими роботами, мала нагоду відвідати кільканадцять країн світу, найбільш екзотичними з яких були Південно-Африканська Республіка і Демократична Республіка Конго. Декілька років прожила в Азербайджані. Повернулася до Києва у 2013-му напередодні Революції Гідності, яку переживала дуже особисто і брала у ній участь. Після повернення активно включилася в українське літературне життя. Стала фіналісткою та переможницею декількох літературних конкурсів, серед яких «Світлофор рестарт», «Одна маленька свіча», «Ірпінський Парнас», поетичний батл «Холодний яр» та ін. Була учасницею таких творчих спільнот як «Поетквартал», «Творчий Сектор», «Своє Слово», стала організаторкою та співорганізаторкою багатьох проектів, зокрема поетичних конкурсів «Перо Жар-Птиці» та «Словосфера», вечору японської культури «Від сонця до серця» та серійного мистецько-просвітницького проекту «ЗНАЙ НАШИХ», який присвячений різним епохам української поезії – від давнини до сьогодення. Нещодавно здобула освіту психолога в КНУ ім. Т. Шевченка, мріє працювати психотерапевтом, мати власну практику. Також цікавиться косметологією, масажем, мандрівками, історією та якісними культурними і мистецькими проектами, що сприятимуть розвитку української гуманітарної сфери.

Двигало Ігор – музикант, що пише і виконує музику на слова як і відомих поетів-класиків, так і молодих й ще маловідомих поетів. Засновник і фронтмен гурту «Незабуті», один із засновників і організаторів мистецько-просвітницького проекту «Знай наших», координатор нічної акустичної сцени Всеукраїнського фестивалю Тараса Шевченка «ШеFest», координатор всеукраїнського конкурсу пісні на слова Тараса Шевченка «ШеПісня».

 Подія:  https://www.facebook.com/events/217682445605300/

Мистецькі Вівторки з Марко Терен (відеозвіти “Євромайдан Харків”)

7 серпня 2018 року в Харкові в затишній залі сімейного ресторану Mafia в рамках проекту Мистецькі Вівторки з Марко Терен відбувся чудовий поетично-музичний вечір київських митців Злати Біневич та Ігора Двигала “Дорожні Амури”. Злата Біневич прочитала свої файні вірші під акомпанемент Ігора. Ігор Двигало виконав пісні на слова поетів-класиків та молодих сучасних поетів. Участь в концерті також взяли харківські поети Альона Руденко, В’ячеслав Чеш Омельченко та Yulia Batkilina. Співали та читали про кохання, війну та життя, як воно є.

Залишити відповідь